مهاجرت از آمریکا به کانادا

>>>مهاجرت از آمریکا به کانادا

سیاست های مهاجرتی آمریکا، استعدادهای تکنولوژی را به سمت کانادا می کشاند

مهاجرت از آمریکا به کانادا روندی است که همیشه وجود داشته و اکنون در حال افزایش است. مزیاد المسعود با دو مدرک کارشناسی ارشد مدیرعامل شرکتی است که ثروت ورزشکاران حرفه ای را مدیریت می کند و مجبور به مهاجرت از آمریکا به کانادا شده است. او همچنین یکی از مهاجران متخصصی است که مجبور به ترک آمریکا به دلیل اصلاحات سال ۲۰۱۷ شد. او از زمان کودکی که در کویت زندگی می کرده رویای زندگی در آمریکا را در سر می پرورانده. او به وبسایت اخبار مهاجرت کانادا می گوید: من عاشق آمریکا بوده ام. مسابقات بسکتبال را دنبال می کردم و طرفدار بسیاری از موسیقیدانهای این کشورم. در سال ۲۰۱۵ با ویزای موقت OPT به آمریکا سفر می کند و سپس شرکت خود را در سال ۲۰۱۶، یعنی یک سال بعد ورودش تاسیس میکند. در آن زمان المسعود روی برنامه مهاجرتی کارآفرینان بین المللی در دوره اوباما حساب می کرد که بتواند در آمریکا بماند. در سال ۲۰۱۷ ترامپ این رنامه را لغو کرد و به افرادی مانند المسعود دستور ترک خاک آمریکا داده شد. المسعود می گوید: برای من لحظه سختی بود. سردرگم شده بودم و نمیدانستم قدم بعدی چه خواهد بود. آن زمان بود که تصمیم گرفتم به فرصت های دیگر فکر کنم.

اطلاعات از زمان انتخابات ۲۰۱۶ به بعد نشان می دهد از آن پس تعداد زیادی از درخواست های ویزای کار برای کارگران خارجی نیز رد شده است. این در حالی است که شرایط در کانادا کاملا متفاوت است، جایی که برنامه های دولتی و استانی درهایشان را به روی استعدادهایی چون المسعود باز کرده اند.

با استناد به منابع آمار کانادا تعداد افرادی که در حوزه های تکنولوژی، تخصصی و علمی مشغول به کار شدند در سالهای ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ ، ۵/۴ درصد افزایش داشته است و انتظار می رود در دو دهه آینده مهاجرت نقش مهمی در رشد نیروی کار بازی کند. یکی از دوستان المسعود در مدرسه تجارت به او پیشنهاد کرد برای مهاجرت به کانادا اقدام کند و او برای ویزای استارتاپ کارآفرینان اقدام کرد و پرونده او پس از تقریبا یک ماه به موفقیت انجامید. در فوریه ۲۰۱۸ او به ونکوور آمد؛ جایی که تاکنون ساکن آن است. او می گوید هر از گاهی برای دویدن در شهر می رود، غذا فوق العاده است و اجتماع بسیار متنوعی در ونکوور زندگی می کنند. دوستان بسیار زیاد جدیدی پیدا کرده پس اینجا بسیار خوب است.

کانادا استعدادهایی را که از آمریکا بیرون شدند به این کشور می برد

دوستی که المسعود را تشویق کرد به کانادا برود جیک تایلر شریک او و از مدیران شرکتی بود که تاسیس کردند، شرکتی که راه حل های در زمینه هوش مصنوعی را به بانک ها در سراسر جهان ارائه می دهد و در ونکوور پایه گذاری شده. این دو همدیگر را از زمان مدرسه تجارت در اسپانیا می شناسند. تایلر از استرالیا این شرکت را به همراه آلتو از هند و کارترایت کارآفرین کانادایی به راه انداخت. مانند المسعود، تایلر و آلتو توانستند تجارت خود را در کانادا به واسطه برنامه استارتاپ راه اندازی کنند. کارترایت به سی.آی.سی می گوید مهاجران نقش مهمی در میان استعدادهای این شرکت دارند و او به تازگی شخصی را استخدام کرده که داستانی شبیه به المسعود دارد. ما شخصی را که از آمریکا بیرون شده بود استخدام کردیم که اتفاقا یکی از دانشمندان بسیار مستعد در زمینه داده هاست. ما توانستیم از فرصت استفاده کنیم و فرصتی در کانادا به آنها بدهیم. روش استعدادهای جهانی این فرصت را به شرکت می دهد که در عرض دو هفته مهاجران متخصص را به کانادا بیاورد. کارترایت زمانی که برای استخدام نیروی اخیر خود وارد این پروسه شد از این روش اطلاع پیدا کرد. آنها در عرض ۴ روز موافقت دولت را دریافتند و طی دو هفته به کانادا آمدند. یکی از سخنگویان این شرکت گزارش داده ۵۴ درصد از کارمندان دفتر ونکوور از مهاجران تشکیل شده است. در حالی که کارترایت از مراحل اخذ ویزای کار آمریکا اطلاعی ندارد اما آن را نامطمئن و طولانی می نامد. او می گوید شش ماه زمان زیادی است وقتی می خواهید نیروی جدید استخدام کنید.

سالهای پیش از این نیز آمریکا استعدادهای زیادی را از دست داده بود که همگی به کانادا مهاجرت کردند. افرادی که می دانستند ماندن آنها در آمریکا سخت خواهد بود و تصمیم گرفتند پیش از قرار گرفتن در شرایط سخت خودشان برای مهاجرت اقدام کنند. افراد زیادی نیز مدعی هستند زندگی در کانادا احساس آزادی به آنها می دهد و این حس که به جامعه متعلقند. مهم نیست که از کجا آمده باشند، می توانند در صلح و آرامش در این کشور اقامت داشته باشند و از خدمات آن استفاده کنند.

با دنبال کردن صفحه اینستاگرام ما از آخرین اخبار مهاجرت باخبر شوید. همچنین از طریق پر کردن فرم ارزیابی در وبسایت ما شرایط خود را بررسی کرده و برای اخذ نوبت مشاوره با ما تماس بگیرید.

 

 

۱۳۹۸/۵/۲۴ ۶:۳۲:۱۸ ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ |دسته‌بندی: مقالات کانادا|برچسب‌ها: , , , |

نظر بگذارید