درباره آلمان

آلمان

درباره آلمان

آلمان به آلمانی Deutschland با نام رسمی جمهوری فدرال آلمان (Bundesrepublik Deutschland )بوندس‌رپوبلیک دویچلند بزرگ‌ترین کشور اروپای مرکزی و پرجمعیت‌ترین کشور در اتحادیهٔ اروپاست. آلمان از شمال با دانمارک، از سمت شرق با لهستان و جمهوری چک، از جنوب با اتریش و سوئیس و از سمت غرب با لوکزامبورگ، فرانسه، بلژیک و هلند مرز مشترک دارد. آلمان از شانزده ایالت تشکیل شده که هر یک از این ایالت‌ها به زبان آلمانی یک Bundesland نامیده می‌شوند. آلمان یکی از تاثیرگذارترین کشورها در فرهنگ اروپایی و یکی از قدرت‌های جهانی در اقتصاد است که در سراسر دنیا بخاطر مهندسی دقیق و کیفیت بالای محصولات صنعتی‌اش مشهور است.

ناحیه‌ها

آلمان شمالی (برمن، هامبورگ، نیدرزاکسن، مکلنبورگ-فورپومرن، اشلسویگ-هولشتاین)
تپه‌های بادی و سواحل زیبای دریای شمال و دریای بالتیک در شمال آلمان از جاذبه‌های گردشگری این منطقه هستند.

آلمان غربی (نوردراین- وستفالن، راینلاند-فالتس، زارلاند)
این منطقه قطب صنعتی و اقتصادی آلمان است. شهر بن در دورهٔ جنگ سرد پایتخت آلمان غربی بود. کلن، دوسلدورف، دورتموند و زاربروکن از شهرهای مهم این منطقه هستند.

آلمان مرکزی (هسه، تورینگن)

قلب سبز آلمان. مهمترین جاذبه‌های فرهنگی و توریستی آلمان در این مناطق قرار گرفته‌اند.

آلمان شرقی (برلین، براندنبورگ، زاکسن، زاکسن-آنهالت
برلین، پایتخت آلمان در این منطقه قرار دارد. درسدن در این منطقه با نام فلورانس البه مشهور است

آلمان جنوبی (بادن-وورتمبرگ، بایرن)
جنگل سیاه، کوه‌های آلپ و جشنوارهٔ آبجو در اکتبر از مشخصه‌های جنوب آلمان هستند. مناظر دامنه‌های آلپ رویایی‌اند.

ویزا

آلمان عضوی از پیمان شنگن است. بین کشورهای که این پیمان را امضا و اجرا کرده‌اند مرزی وجود ندارد. بر طبق پیمان شنگن کنترل مرزی بین کشورهای اتحادیه‌ی اروپا بجز بلغارستان، کرواسی،‌ قبرس، ایرلند، رومانی و بریتانیا  و همچنین کشورهای نروژ،‌ ایسلند، لیختن‌اشتاین و سوئیس وجود ندارد و مسافران می‌توانند بین این کشورها به سادگی تردد کنند. به عبارت دیگر، داشتن ویزای شنگن از سفارت آلمان درایران برای بازدید از کل این منطقه کافی‌ست. دریافت ویزای شنگن برای شهروندان ایرانی نیازمند طی مراحل اداری‌ست که گاهی تا چندین هفته به طول می‌انجامد. برای ویزای تحصیلی این مدت می‌تواند به چندین ماه برسد.

مالیات

قیمت‌های خرده‌فروش‌ها در آلمان نسبت به سایر کشورهای اروپای شمالی مناسب‌تر و ارزان‌تر هستند و بر همه‌ی اجناس مالیات بر ارزش افزوده (Mehrwertsteuer یا VAT) اعمال می‌شود. حتی مالیات بیشتری بر نوشیدنی‌های الکلی،‌ شامپاین، سوخت و دخانیات اعمال می‌شود. برخی کالاها و خدمات از مالیات بر ارزش‌ افزوده‌ی تخفیف‌یافته‌ی ۷ درصدی برخوردارند، مانند هتل‌ها (به استثتای مواد خوراکی در هتل سرو می‌شوند)، مواد خوراکی (به استثنای مواد خوراکی که به‌وضوح گران‌قیمت هستند مانند خاویار یا خرچنگ دریایی)، محصولات چاپی و حمل و نقل در مسافت‌های کوتاه و بلیط‌های اپرا و تئاتر.

امنیت

آلمان یکی از امن‌ترین مقاصد گردشگری در جهان است. نرخ جرم و جنایت به نسبت پایین است و قانون در مورد جرائم لازم‌الاجراست.

جرائم جنایی (قتل،‌ سرقت، تجاوز و آزار و اذیت) نسبت به بسیاری از کشورهای اروپایی پایین‌تر است. به‌عنوان مثال در سال ۲۰۱۰ نرخ قتل ۰٫۸۶ مورد به ازای هر ۱۰۰۰۰۰ نفر بود که از کشورهایی مانند بریتانیا (۱٫۱۷)، استرالیا (۱٫۲۰)، فرانسه (۱٫۳۱)، کانادا (۱٫۸۱) و ایالات متحده (۵٫۰) پایین‌تر است. البته در مکان‌های شلوغ مانند کنسرت‌ها و متروها گاهاً جیب‌بری گزارش می‌شود. تکدی‌گری در شهرهای بزرگ‌ غیرمعمول نیست اما تکدی‌گران مزاحم به ندرت پیدا می‌شوند.

اگر شما در روز ۱ می که روز جهانی کارگر است در برلین یا هامبورگ به سر ببرید، در نقاط مختلف شهر دیدن تظاهرکنندگانی که گاهی با پلیس درگیر می‌شوند چندان غیر معمول نیست. در روز ۱۵ ژانویه که سالگرد بمباران شهر ماگدبورگ در سال ۱۹۴۵ توسط نیروی هوایی سلطنتی بریتانیاست نیز هر ساله تظاهراتی توسط گروه‌های دست‌راستی و همچنین توسط مخالفین‌ این گروه‌ها برگزار می‌شود که در بعضی مواقع به درگیری این گروه‌ها با یکدیگر می‌انجامد.

بطور کلی اگر هنگام اقامت در آلمان مرتکب خلافی نشوید، تا انتهای سفر خود مشکلی نخواهید داشت.

موارد اضطراری

همانند سایر کشورهای اروپایی، شماره‌ی تلفن اضطراری در تمام آلمان برای اورژانس، پلیس و آتش‌نشانی ۱۱۲ است و تلفن ۱۱۰ به پلیس اختصاص یافته است. این شماره‌ها از هر خطوطی از جمله خطوط ثابت، تلفن‌های همگانی و موبایل رایگان هستند. اگر با این شماره‌ها تماس گرفتید و خواستید موردی اضطراری را رعایت کنید به این موارد دقت کنید: آرام باشید و مکان دقیق خود را اعلام کنید، موردی که اتفاق افتاده و تعداد اشخاص درگیر را بگویید و تا وقتی تمام اطلاعات را به اپراتور ندادید و او تماس را قطع نکرد شما این کار را نکنید.

در اتوبان‌ها در فواصل مختلف تلفن‌های نارنجی رنگی قرار داده شده که برای تماس و اعلام وضعیت اضطراری بکار می‌روند.

آمبولانس‌ها با تماس با شماره‌ی رایگان ملی ۱۱۲ در دسترس خواهند بود و فارغ از نوع بیمه‌ای که دارید به شما کمک خواهند کرد. تمام بیمارستان‌ها به‌ غیر از بیمارستان‌های بسیار کوچک دارای بخش اورژانس ۲۴ ساعته هستند و برای مقابله با تمامی حوادث و مسائل پزشکی آمادگی دارند.

نژادپرستی

اکثریت قریب به اتفاق جهانگردان خارجی در آلمان هرگز با موارد خشونت یا تبعیض نژادی مواجه نخواهند شد. کلان‌شهر های آلمان اکثراً بافتی چندفرهنگی دارند و افراد زیادی از جوامع مختلف در آرامش در این شهرها زندگی می‌کنند. همچنین آلمانی‌ها کاملاً آگاه و شرمسار از سابقه‌ی تاریخی‌شان در دوره‌ی نازی‌ها هستند و در مواجهه با خارجی‌ها مداراگرانه و با دید باز برخورد می‌کنند. گاهاً ممکن است آلمانی‌ها به گردشگران غیرسفید پوست بیشتر نگاه کنجکاوانه بکنند، اما این نگاه‌ها نسبت به سایر کشورهای با اکثریت سفیدپوست کمتر است. البته در شرق آلمان احتمال وقوع برخورد‌های نژادپرستانه کمی بیشتر است، (بخصوص در شهرهایی با میزان بیکاری بیشتر و سطح پیشرفت پایین‌تر). وقوع برخوردهای نژادپرستانه در آلمان به ندرت به خشونت می‌انجامد. اگر هم چنین اتفاقی بیافتد عمدتاً در ساعات شب و زمانی‌ست که نئونازی‌های مست یا بعضی از گروه‌های خارجی‌های دنبال دردسر بگردند. این برخورد‌ها غیر از مسافران می‌تواند افرادی از غرب آلمان، بی‌خانمان‌ها و افرادی با ظاهری متفاوت مانند پانک‌ها و کولی‌ها را نیز در بر بگیرد اما موارد بسیار اندکی از این دست خشونت‌ها اتفاق می‌افتد و قانون در مقابله با این خشونت‌ها کوچکترین اغماضی ندارد. ابراز احساست ضدیهودی در قوانین آلمان محکوم شده و بشدت با آن برخورد می‌شود. سلام هیتلری به دلیل انکار هلوکاست ممنوع است. نقض این قانون در آلمان توسط مقامات مسئول ساده انگاشته نمی‌شود حتی اگر شخص مورد نظر به منظور شوخی این کار را انجام داده باشد.

توجه: از بردن هرگونه زینت‌آلاتی که نشان صلیب ‌شکسته (نماد آلمان نازی) را در خود داشته باشد بشدت پرهیز کنید. حمل یا استفاده از این نماد در آلمان ممنوع است و جرم محسوب می‌شود.

بیمه درمانی

شهروندان اروپایی که در کشور خود دارای بیمه‌ی دولتی درمانی هستند،‌ می‌توانند کارت بیمه‌ی سلامتی اروپایی را دریافت کنند. شهروندان غیراروپایی برای ورود به آلمان باید بیمه‌ی مسافرتی داشته باشند. بیمه‌های غیراروپایی سیستم درمانی آلمان را پوشش نمی‌دهند.

 

 

 

۱۳۹۶/۱۱/۳۰ ۵:۵۹:۳۹ ۳۰ دی ۱۳۹۶ |دسته‌بندی: آلمان, اطلاعات عمومی|

نظر بگذارید